18.5.13

DonkeyMails ile Para Kazanma

DonkeyMails de tıklayarak, üye olarak, mail okuyarak, automatiksurf gibi yolların hepsinin bir arada bulunduğu bir para kazanma sitesi diyebiliriz.

Paid2click te hiç saymadım ama çok sayıda reklam var. 0,1 centten başlıyor 10 ila 15 reklamdan sonra 0,05 cent oluyor yine aynı şekilde 0,02 cente kadar düşüyor ama reklamlar kısa ve çok.

Paid2SignUp ta ise üye olunacak siteler az çünkü 200, 2000 cent denilen üyeler kredi kartı üyeliği istiyor. Ama 11 cent 10 cent denöilenlere ücretsiz üye olabilirsiniz. Üyeliğinizi aktifleştirdikten sonra mailinize gelen WELCOME mailini kopyalayıp kutucuğa yapıştırıp submitleyin. (o kredi kartı isteyenleride kafadan kredi kartı falan deneyin belki olur)

Mail okuma ise üye olurken rahatlık olsun diye emalinize değilde siteye yönlendirirseniz daha rahat olur. ve en çok kazanç da buradan gelir. Mail başına 0,25 cent kazanırsınız. Bol bol mail geliyor merak etmeyin. Mailinizi okumak için de resimde(verdiğim resim sizin kullanım panelinizdir) your inbox kısmına gidin ve maili açın. Açılan mailde bir sürü link görecekseniz ama sizin tıklamanız gereken kısım PAİD ADS kısmından sonraki donkeymails.com ile başlayan linktir.

Tüm bunlar bittikten sonra Manuan Surf kısmından otomatik surf yaparak şansınızı deneyebilirsiniz.

Biriktirdiğiniz parayı görmek için panelinizdeki Earn Statsa bakabilirsiniz

Ayrıca arkadaşlarınızı referans linkinizle davet ederek belli bir yüzdelik de oradan kazanabilirsiniz. Arkadaşınızın refinden, onun da refinden ve diğerininde refinden kazanabilirsiniz..

ÜYE OLMAK İÇİN BUYRUN ::::: DonkeyMails.Com

No comments:

Post a Comment