22.5.13

Beruby ile Para Kazanın


Üstelik Android veya İphone Cihazınızdan da Kullanabilirsiniz

İşte size yeni olmayan ama bir çok kişinin bilmediği kolay yoldan internet üzerinden bir para kazanma yolu daha. Basit kullanışlı ve ödeme garantili bir yol. Beruby 2007 yılında ispanyada kurulmuş bir firmadır. Artık Türkiyeden de para kazanabiliyorsunuz ve üstelik Türkçe kullanımla.

Öncelikle BURADAN ÜYE OLUN

Beruby dan alışveriş yapmadan para kazanmanın yolu:

Beruby un anlaşmalı olduğu firmalardan ziyaret ederek ve kayıt olarak para biriktirebiliyorsunuz. Bu kısım Beruby sayfanızda FIRSATLAR kısmında mevcut. Ayrıca verdiğim linkten üye olarak üye olarak anında 1 TL nizi paypalınıza ödeme talep edebilirsiniz. Paranızı biriktirin ve ödemenizi talep edin.

- Ziyaret et : burada 0,01 ile 0,02 tl kazanırsınız
- Kayıt ol : burada ise 0,20 tlden başlayıp 0,65 tl ye kadar markafoni, nesine gibi sitelere üye olarak kazanabilirsiniz.
- Davet et : ne kadar verdiğini çözemedim ama diğer yöntemlerden daha fazla para veriyor. % olarak bi kazancınız oluyor. O yüzden mümkün oldıkça arkadaşlarınızı davet edin.(Alışveriş yaparsa zaten direk 5 ya da 10 TL alabiliyorsunuz).

Ödeme talep etmek için Cep Telefonunuza bir kod gönderiyor ve o kodu girdikten sonra paranız gerekiyor. Tabi öncelikle profil bilgilerinizi düzenleyin ve ödeme talep edeceğiniz paypal mailinizi girin.

ÖNEMLİ NOT : Ödeme talep ederken sizden şifreniz istenir bu şifre Beruby şifrenizdir ve kesinlikle hiçbir yerde paypal şifrenizi kullanmayın!!!!!

Resmi inceleyebilirsiniz..  Ayrıca Beruby e Üye Olduktan sonra sitenin altında Android ve İphone uygulaması da mevcut. Bol Kazançlar..

Ayrıca Alışveriş Yapanlardan da Para Kazanıyorsunuz:
 Daha önceden alışveriş yaptıysanız davetlilerinizin gerçekleştireceği alışveriş başına 10 TL kazanacaksınız. Eğer daha önceden yapılmış her hangi bir alışverişiniz yoksa, davetlilerinizin gerçekleştirdiği alışveriş başına 5 TL kazanacaksınız.


beruby.com - Güne biriktirerek başlayın

No comments:

Post a Comment