31.5.13

BeRuby Hakkında ve Tavsiyelerim

beruby.com - Güne biriktirerek başlayın
Merhaba arkadaşlar. Bugün BeRuby hakkında tavsiyelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Kısaca değineyim öncelikle yeni okuyanlar için. Beruby firması bize internetten parara kazanmanın bir yolunu bize sağlıyor. Türkiyede 300den fazla firma ile anlaşmalı olan Beruby internet üzerinden yapılan alışverişlerde büyük bir ağ oluşturmasını sağlayarak bizlere para biriktirmeyi sağlıyor. Tabiki daha önce de belirttiğim gibi para kazanmak için bizim alışveriş yapmamız şart değil.

Yeni Açtığım Blogta Herşeyi Bulabilirisiniz : http://berubyilekazan.blogspot.com/ 
BeRuby Nedir? 
BeRuby Kullanımı 
BeRuby İndirim Kuponları 
Paypal Nedir?

Şimdi size sunmak istediğim tavsiyelerime geçeyim;

Beruby bize alışveriş yapmadan sayfa ziyaret ederek ve sayfalara kayıt olarak para kazandırıyor. Zaten hemen şimdi üye olduğunuzda size 1 TL veriyor ve bu 1 TL yi anında paypal hesabına aktarabiliyorsunuz. Şimdilik sayfa ziyerek et kısmında sadece berubyin blog sayfası bulunmakta ve hemen paranız onaylanmakta. Lakin sayfalara kyıt olarak kazan kısmındaki paralar hemen onaylanmamakta. Bunun sebebi ise çoğu kişi sitelere üye olup bir daha o sitelere uğramamasıdır. Çünkü sahte hesap olarak algılıyor. Sizlere tavsiyem verilen sitelere ilerde kullanabilirim düşüncesiyle kayıt olun. Ve buradan gelecek olan paraya da takılmayın. Asıl para alışverişte. Biliyorum şu anda alışveriş yapmaya çekiniyoruz ya da alışveriş yapmak istemiyoruz.

Ama en can alıcı noktası olan kısım DAVET kısmı. Siz de benim gibi alışveriş yapmıyorsanız ağınızı genişletmeye bakın. Davet et kısmından linkinizle arkadaşlarınızı ve çevrelerinizi davet edin. Eminim herkesin çevresinde internetten alışveriş yapan kişiler vardır. Özellikleri o kişileri davet edin. Davet ettiğiniz kişi beruby üzerinden alışveriş yaparsa size de komisyon ödüyor. Ve ağınız gitgide büyüyecek çünkü davet ettiğinizi kişinin davet ettikleri de sizin ortak ağınız olacak ve onların yaptığı işlemlerden de komisyon alacaksınız.

Bir örnek vereyim;

Diyelim bir arkadaşınız var ve markafoni üzerinden sıkça alışveriş yapıyor. İşte o arkadaşınızı linkinizle davet edin ve berubye üye olmasını isteyin. Arkadaşınızın yapması gereken tek şey beruby de markafoniyi tıklayarak alışveriş yapması. Bu şekilde alışveriş yapan da siz de kazanmış olacaksınız. Üstelik markafoniye beruby üzerinden üye olmuş olması da gerekmiyor. Eski üyeliği üzerinden yine alışveriş yapmaya devam edecek ve bu arada da berubyde de parası birikecek ve tabi siz de kazanmış olacaksınız.

Neden sahte hesapla üye olmamalıyım? Çünkü sizde birgün alışveriş yapabilirsiniz. Eğer kendiniz alışveriş yaparasanız daha çok kazanacaksınız ve davet ettiğinizi kişilerin alışverişlerinden kazanacağınız komisyon katlanmış olacak. Ve sadece bununla kalmıyor berubyin bize sunduğu kuponlardan da yarlanma şansımız var. İndirim kupanlarında 10TL, 40TL, %15 gibi indirim sağlayan kodlar veriyor bize. Buna da dikkat etmenizi isterim. İhtiyacınız olan indirim kuponu KUPONlar kısmından yayınlanmış olabilir.

Gelelim bakiyenin onaylanmasına. Birçok kişi şikayettte bulunuyor “neden bakiyem onaylanmıyor?” diye. Site bunu saklamıyor ki açık açık söylemiş zaten 1 ila 3 ay arası onaylanıyor. Mantıklı olan da o zaten. Çünküsünü bir örnekle açıklayayım ; diyelim beruby üzerinden zizigodan alışveriş yaptınız. Aldığınız ürün birkaç gün içerisinde size ulaşır ve şöyle der “ürününüzü 30 gün içinde iade edebilirsiniz” işte onaylanma süresini uzatan beruby değil anlaşmalı firmalardır. Yani ürünün kişiye ulaşma zamanı, iade edilme zamanı ve ürüne ödenmiş olan paranın kredi kartına tekrar iade zamanı eklenince bu süre karşımıza çıkıyor.


Şimdilik bu kadar. Bu yazıyı sık sık güncelleyeceğim. Ama eğer sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. İsterseniz Facebook’tan beni ekleyebilirsiniz..

2 comments:

  1. ip değiştirip çerezleri silerek tekrar üye olunmuyormu üyeliklere?

    ReplyDelete
  2. Onlar oyle soyluyor ama olmuyor bence.. davet linkinle davet et arkadaslarini ancak bu sekilde buyuk bir ag kurup kazancini artirabilirsin

    ReplyDelete